Snabb leverans
Enkla returer
Svensk design & kvalitet
OUR PANTS
VI KAN BYXOR

Existerar den perfekta byxan? Det tycker vi på MADLADY, för det är just det som vi har jobbat på senaste åren. Vi märkte att våra kunder berömde oss för våra byxor och dess passform. Vi har därför fortsatt att undersöka vad det innebär att bära upp titeln "den perfekta byxan". Idag kan vi stolt presentera ett noggrant utvalt sortiment med byxor som är rätt i tiden när det kommer till looken, utan att kompromissa på tygets kvalitét och egenskaper. Vi har tänkt på varje ficka och söm för att i sin helhet ta fram produkter som har den perfekta passformen. Dessutom finns våra byxor i olika längder, så du hittar alltid något till dig.

Read more

OUR PANTS

Filter By Filter By
Filter By Shopping Options
Color
Page
Sort By
Set Descending Direction
Page
Sort By
Set Descending Direction
 1. High Waist Super Stretch Leather Leggings - Peg
  As low as €59.00
 2. High Waist Leggings With Pintucks - Kennedy
  As low as €59.00
 3. High waist Suit Pants - Nova
  As low as €69.00
 4. High waist Suit Pants With Pintucks - Sally
  As low as €69.00
 5. V2 High waist Suit Pants With Pintucks - Sally
  As low as €69.00
 6. V2 High waist Suit Pants - Nova
  As low as €69.00
 7. High waist Suit Pants Without Pockets - Hazel
  As low as €69.00
 8. Wide High Waist Jeans - Rory
  As low as €69.00
 9. High Waist Pleated Wide Pants - Sienna
  As low as €69.00
 10. High waist Faux Leather Pants - Hunter
  As low as €59.00
 11. High waist Linen Pants - Lou
  As low as €69.00
Page
Sort By
Set Descending Direction
Viewing x of y products

VI KAN BYXOR

Oavsett ifall du letar efter ett par kostymbyxor, jeans eller veganska läderbyxor har vi byxorna för dig. Våra kunder lovordar oss för hur bra passform våra byxor har, hur bekväma och stretchiga material vi använder och många säger att vi är den enda butiken där de hittar byxor som faktiskt passar dem. Vi specialiserar oss på byxor i olika längder som inte bara är den traditionella standard-längden - här hittar du byxor både till långa och korta personer. No more #shortgirlproblems och #tallgirlproblems när det kommer till byxor! Vårt sortiment har även byxor i olika midjehöjder som sträcker sig från highwaist till mid waist och low waist. För alla jeansälskare kan vi meddela att du både kan hitta wide leg jeans, straight leg jeans, bootcut jeans och skinny jeans hos oss.

PERFEKTA PASSFORMEN MED PERFEKTA BYXAN

Ute efter något lite mysigare än kostymbyxor? We got you. Självklart har vi även mysbyxor, pyjamasbyxor och linnebyxor som passar perfekt för lite mer avslappnade tillfällen. För dagar då du vill vara lite extra edgy har vi även cargobyxor, de är ju trots allt MADLADY-klassiker.